Banner 980x90

Cēsīs Lāčplēša dienas pasākumā uz pils mūriem izrādīs multimediālu priekšnesumu

Valmiera, 9.nov., LETA. 11.novembrī plkst.19 Cēsu Pils parka estrādē Lāčplēša dienas pasākumā uz pils mūriem būs vērojams multimediāls priekšnesums, aģentūru LETA informēja pasākuma organizators Renārs Sproģis.

Pasākumā notiks arī tradicionālā sveču aizdegšana uz pils parka trepēm, izveidojot Latvijas kontūru. Savukārt multimediālajā priekšnesumā uz pils mūriem tiks izrādīta Māra Kalves veidotās projekcijas, kas vēstīs par dziesmas spēku.

Sproģis skaidro, ka pasākums notiek jau desmito gadu, taču šādā formātā, veidojot Latvijas kontūru uz kāpnēm, tas notiek jau piekto reizi. Pagājušajā gadā pasākumu apmeklēja 10 000 cilvēku.

Svecīšu izlikšana sāksies no plkst.15, taču tās tiks aizdegtas plkst.18. Projekcija būs vērojama līdz plkst.21. Pasākuma laikā Cēsu Zemessardzes bataljons sanākušos cienās ar tēju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)