Banner 980x90

Cēsīs gaidāma Rūdolfa Kugrēna stand-up izrāde "Fiasko"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 3.jūnijā, plkst.20.00 Cēsīs, Mākslas telpā "Mala" uzstāsies Latvijas jaunās paaudzes stāvkomēdijas zināmākais pārstāvis Rūdolfs Kugrēns, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē pasākuma organizatori.

Jaunajā šovā "Fiasko" Rūdolfs pievēršas lielākām un mazākām, ikdienišķām un neierastām neveiksmēm gan personīgā, gan valstiskā līmenī. Rūdolfs uzskata, ka cilvēku kolektīvie un personīgie fiasko (no itāļu valodas - galīga neveiksme, neizdošanās) bieži vien ir labākie grūdieni tālākai, veiksmīgākai rīcībai, tādēļ ir veselīgi uz tiem spēt paskatīties ar smaidu.

Rūdolfs plašāku atpazīstamību guvis kā viens no četriem komiķiem, kuri 2015.gadā aktualizēja stāvkomēdiju kā komēdijas žanru, kas spēj būt analītiski kritisks par sabiedriskām un politiskām norisēm, piedaloties Sarunu festivāla "Lampa" organizētajā "Politiķu cepienā".

Rūdolfa Kugrēna divas iepriekšējās izrādes "Ikdieņi un "VS", tika demonstrētas pārpildītās Rīgas izklaides vietās un guvušas atsaucību arī citur Latvijā. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)