Banner 980x90

Cēsīs durvis ver plašākais verandu un paviljonu dārzs Latvijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šonedēļ Cēsīs pie SIA "EKO Invest" biroja Valmieras ielā 20A atklās "stiklaverandas.lv" paraugu dārzs – plašākā verandu un paviljonu āra ekspozīcija Latvijā, pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informē SIA "EKO Invest" pārstāvis Kaspars Pabērzs.

SIA "EKO Invest" vairākus gadus Baltijas valstu tirgū piedāvā Vācijā ražotas verandas, nojumes un paviljonus, kuru konstrukcijas veidotas no alumīnija, tādējādi nodrošinot produktu nemainīgu kvalitāti daudzu gadu garumā.

"Arvien vairāk cilvēku novērtē kvalitatīvu produktu sniegtās priekšrocības, un arī mēs vēlamies piedāvāt arvien jaunus produktus, lai katram mūsu klientam varētu piedāvāt vispiemērotāko risinājumu. Gadu gaitā esam krietni auguši, un šogad SIA "EKO Invest" Baltijas valstīs pārstāv jau vairākus alumīnija konstrukciju, kā arī bīdāmo durvju un stiklu sistēmu ražotājus no Vācijas. Tādēļ gada sākumā izveidojām platformu stiklaverandas.lv, kas šobrīd apvieno plašāko stikla verandu, nojumju un paviljonu, kā arī bīdāmo stikla sistēmu piedāvājumu Baltijas valstīs."

SIA "EKO Invest" līdzšinējo darbību vērtē tās vadītājs Edijs Ozols. 

"Stiklaverandas.lv" paraugu dārzs ir nākamais attīstības solis, lai interesentiem un klientiem būtu iespēja klātienē apskatīt produktus, iepazīties ar to uzbūvi un izmantotajiem materiāliem, un izvēlēties sev piemērotāko – vai tas ir brīvi stāvošs paviljons, vai pie ēkas stiprināta nojume, kurai kā konstruktoram, iespējams piemeklēt dažādus sienu risinājumus.

"Kā uzņēmējam, man ir patiess prieks, ka šādu parku mums ir izdevies izveidot tieši Cēsīs, kā arī gandarījums to atklāt dienās, kad mūsu pilsēta Cēsis svin 810.jubileju," turpina Ozols.

"Stiklaverandas.lv" paraugu dārzs ir atvērts darba dienās no plkst.9.00 līdz plkst.18.00 un sestdienās no plkst.9.00 līdz plkst.15.00. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)