Banner 980x90

Cēsīs darbu sāk dienesta viesnīca vairāku mācību iestāžu audzēkņiem

Valmiera, 8.sept., LETA. Cēsīs, Saules ielā, darbu sākusi dienesta viesnīca vairāku mācību iestāžu audzēkņiem, kuras izveide izmaksāja 1,34 miljonus eiro, informē Cēsu novada pašvaldība.

Remontdarbus veic SIA "Woltec".

Dienesta viesnīcu no mācību gada sākuma izmanto skolēni un studenti no Cēsu Valsts ģimnāzijas, Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas, Cēsu Profesionālās vidusskolas, Cēsu Pilsētas vidusskolas, Alfrēda Kalniņa Cēsu Mūzikas vidusskolas un Rīgas Tehniskās Universitātes Cēsu filiāles.

Aizvien turpinās darbi pie sociālo dzīvokļu izveides Sociālā dienesta vajadzībām un ēkas apkārtnes labiekārtošanas, kas būs attiecīgi būvdarbu otrā un trešā kārta. Pilnībā ēku plānots pabeigt šogad.

Remontdarbu laikā domāts par viesnīcas iemītnieku ērtībām un drošību, tādēļ ēkā darbojas video novērošanas kameras.

Patlaban ēkā turpinās pēdējie labiekārtošanas darbi, kā arī pavisam drīz tiks piegādāta pēdējā elektrotehnika un mēbeles.

Skolēnu brīvlaikos telpas tiks izmantotas sporta komandu un citu interesentu izmitināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)