Banner 980x90

Bijušā Cēsu rajona jaunatnes speciālisti tiekas projektu pārrunāšanai

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Turpinās Eiropas Savienības programmas "ERASMUS+:Jaunatne darbībā" 3.pamatdarbības "Strukturētais dialogs: jauniešu un jaunatnes politikas veidotāju tikšanās"  projekta "Jaunatnes politikas stratēģijas izstrāde" īstenošana, sadarbojoties Amatas, Jaunpiebalgas, Līgatnes, Pārgaujas, Cēsu, Priekuļu, Raunas un Vecpiebalgas novadu pašvaldībām.

Kā pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja cēsu novada pašvaldībā, aizvadītajā nedēļā notika jaunatnes lietu speciālistu un darbinieku tikšanās, lai runātu par projekta turpmākās norises gaitu un tuvākajām tikšanās reizēm, kas tiek plānotas laika periodā līdz maijam un kurās pulcēsies vairāki desmiti jauniešu katrā sadarbības novadā, lai paustu savu viedokli par darba ar jaunatni novadā kvalitāti, kā arī ieteiktu risinājumus tā uzlabošanai. Rudens pusē tiks veikta arī apjomīga pusaudžu un jauniešu  anketēšana, kas kalpos par pamatu plānošanas dokumenta izstrādei, lai tas tiešām kļūtu jēgpilns un kvalitatīvi izstrādāts.

Klātesošie tika iepazīstināti ar iepriekšējās diskusijās izskanējušo novadu izglītības, sociālās, kultūras un sporta jomu speciālistu, biedrību un organizāciju pārstāvju viedokļu, kuros tika izvērtēta pašreizēja sistēma darbam ar jaunatni novados, apkopojumu.

Stratēģijas izstrāde ilgs divus gadus – līdz 2018.gada septembrim. Visas projekta aktivitātes finansētas no Eiropas Savienības finansu līdzekļiem. 

Informācija par projektu pieejama sadarbības novadu mājas lapās un sociālajā vietnē Facebook.

Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Eiropas Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)