Banner 980x90

"Bibliotēka No1 Restorāna" šefpavārs Jansons vasaras sākumā Cēsīs atvērs jaunu restorānu

Rīga, 27.dec., LETA. Rīgas restorāna "Bibliotēka No1 Restorāns" šefpavārs Māris Jansons nākamā gada vasaras sākumā Cēsīs atvērs jaunu restorānu.

Jansons aģentūrai LETA atzina, ka viņš plāno atstāt līdzšinējo darbavietu, lai pievērstos darbam pie jaunā restorāna izveides. "Tā tas arī ir - viens projekts beidzies, sākas nākamais," uzsvēra šefpavārs.

Vienlaikus lūgts pastāstīt vairāk par plāniem Cēsīs, Jansons sacīja, ka patlaban ir pāragri kaut ko komentēt, jo norit restorāna izveides process. Plašāku informāciju par to šefpavārs būs gatavs atklāt tuvojoties restorāna atklāšanai.

Vaicāts, kad to plānots atvērt, Jansons norādīja, ka tas varētu notikt nākamā gada maija vidū. Savukārt taujāts par restorāna atrašanās vietu, viņš atbildēja, ka tas tiks izveidots Cēsu vecajā ugunsdzēsēju depo, Valmieras ielā 1, kur iepriekš atradās restorāns "Izsalkušais Jānis".

Jansons restorānā "Bibliotēka No1 Restorāns" strādā kopš tā izveides.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Bibliotēka No1 Restorāns" īpašniece SIA "Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds" pērn strādāja ar 1,82 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 68 866 eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2,509 miljoni eiro, bet zaudējumi - 4567 eiro.

SIA "Tūrisma infrastruktūras attīstības fonds" dibināta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2844 eiro. Uzņēmums pieder Santai Šmitei (49,96%), SIA "LHI" (49,96%), kuras vienīgā īpašniece ir Kristīne Skrebele, Oskaram Skaram (0,04%) un Aināram Spriņģim (0,04%).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)