Banner 980x90

"Basketbols aicina" apbur Cēsis

Ceturtdien, 27.martā, Cēsu pilsētas sporta halle notika Latvijas Jaunatnes basketbola līgas projekta "Basketbols aicina" 2013./2014.gada sezonas kārtējais pasākums. Basketbola nodarbības pirmo klašu skolēniem Cēsu 1.pamatskolas un Cēsu pilsētas pamatskolas vadīja četrkārtējais Latvijas čempions Uģis Viļums, kuram palīdzēs Cēsu pilsētas Sporta skolas audzēkņi.
Kā pilsētas informācijas portālu Cesis24.lv informēja Latvijas Baksetbola savienības (LBS) Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļā, divu 45 minūšu nodarbību programmā bija iesildīšanās vingrinājumi, basketbola pamatelementi, šķēršļu stafetes, kā arī sarīkojuma vadītāju atbildes uz jautājumiem un, protams, kopīga fotografēšanās.

Katrs dalībnieks saņēma īpašu "Basketbols aicina" T-kreklu un uzaicinājumu trenēties sporta skolā. Bērni piedalījās konkursos un Colgate aktivitātēs un konkursos.

Projekts "Basketbols aicina" tiek īstenots jau ceturto gadu. Kopš 2010.gada rudens Latvijas Basketbola līgas spēlētāji un Sieviešu basketbola līgas spēlētājas vadījuši nodarbības jaunāko klašu skolēniem Valmierā, Ventspilī, Jelgavā, Cēsīs, Vallē, Rīgā, Saldū, Ozolniekos, Aizkrauklē, Daugavpilī, Madonā, Liepājā, Rēzeknē, Rūjienā, Krāslavā, Aizkrauklē un Jēkabpilī. Šosezon pirmās nodarbības notika Siguldā, Bauskā, Mārupē, Talsos un Rīgā.

Arī turpmāk "Basketbols aicina" nodarbības notiks katru mēnesi, aptverot visus Latvijas novadus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)