Banner 980x90

Atsākti būvdarbi autoceļa posmā pie Jaunpiebalgas

Rīga, 10.maijs, LETA. Atsākti būvdarbi uz autoceļa Ērgļi-Jaunpiebalga-Saliņkrogs (P33) posmā no Jaunpiebalgas līdz Gulbenes novada robežai, aģentūru LETA informēja AS "Latvijas valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

No pirmdienas, 13.maija, remontdarbu posmā Jaunpiebalgā būs viens luksofora posms.

Gandrīz visā remontposmā jau pērn ir ieklāta asfalta apakškārta. Ceļa pamati būvdarbos nav mainīti, tie ir pastiprināti ar šķembu kārtu un Jaunpiebalgā ir izbūvēta lietus ūdens drenāžas sistēma. Šogad aiz Jaunpiebalgas Saliņkroga virzienā triju kilometru garā posmā tiks veikta virsmas apstrāde.

Būvdarbus veic SIA "Binders" par līgumcenu 4,35 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN), ko sedz valsts budžets. Līdz rudenim darbiem jābūt pabeigtiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)