Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā: kā iegūt pozitīvu pieredzi, aizņemoties tiešsaistē?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aizņemšanās bez galvojuma, ķīlas un personīgas klātbūtnes aizdevēja birojā jau sen nevienu nepārsteidz. Visi ātrie kredīti internetā ir balstīti uz šo aizņemšanās principu, kas ir izstrādāts, lai atvieglotu īstermiņa kredīta saņemšanu. Taču ne vienmēr aizņemšanās notiek veiksmīgi – ātrie kredīti tiek kavēti un pagarināti. Rezultātā kopējā atmaksas summa palielinās, un kredīts vairs nav tik izdevīgs, kā likās sākumā. Šādas problēmas iemesls visbiežāk ir nepareiza kredīta izpratne. Turpini lasīt šo rakstu, lai uzzinātu, kādi principi jāievēro, lai ātrie kredīti neradītu sarežģījumus Tavā dzīvē!

Vai esi pārliecināts, ka zini, kas ir ātrais kredīts?
Ātrie kredīti tika radīti nevis kā alternatīva tradicionāliem banku aizdevumiem, bet kā pilnīgi jauns kreditēšanas veids. Šādam aizdevumam ir vairākas pazīmes, kas atšķir ātro kredītu no patēriņa kredīta, kredītlīnijas un citiem aizdevumu veidiem:
• ātrie kredīti ir īstermiņa kredīti, kas parasti tiek izsniegti uz laiku no 7 līdz 30 dienām;
• kredīts pilnā apjomā jāatmaksā jau no nākamās algas;
• kredīta summas robežas svārstās no 50 līdz 500 eiro, lai gan pie dažiem aizdevējiem iespējams aizņemties arī mazāk par 50 eiro līdz algas dienai.

Ātrie kredīti internetā ir paredzēti samērā nelieliem ikdienas tēriņiem. Kredīts var būt noderīgs, ja naudas pietrūkst neparedzētiem maksājumiem, taču dažkārt aizņemties iespējams arī tad, lai apmaksātu regulārus rēķinus, piemēram, apkures rēķinu īpaši bargā ziemas mēnesī. Vairumā gadījumu ātrais kredīts tiek izmantots, lai norēķinātos par:
• ikdienā nepieciešamām precēm un pakalpojumiem: medikamentiem, sabiedriskā transporta mēnešbiļeti, jauniem ziemas zābakiem u.tml.;
• neatliekamu sadzīves tehnikas, automašīnas un elektronikas remontu;
• citiem neparedzētiem tēriņiem.

Neviens kredīts nevar atrisināt hronisku naudas trūkumu un nav paredzēts citu parādu segšanai. Ātrie kredīti var palīdzēt tikai tad, ja tiek savlaicīgi atmaksāti un nerada jaunus sarežģījumus. Raksta turpinājumā uzzināsi, kā labāk plānot kredīta atmaksu!

Kredīta atmaksa – aizņēmēja prioritāte
Visi ātrie kredīti internetā tiek piešķirti īstermiņā, tāpēc kredīta atmaksa sākas gandrīz uzreiz pēc kredīta saņemšanas. Atkarībā no noslēgtā kredītlīguma, atmaksas termiņš var būt 30, 15 vai pat 7 dienas, līdz ar to kredīta atmaksai jāsāk gatavoties nekavējoties. Lūk, daži padomi, kas palīdzēs veiksmīgi segt parādsaistības:
• pirms pieteikšanās kredītam apdomā aizdevuma nepieciešamību. Ātrais kredīts var būt parocīgs, ja nav citu iespēju atrast trūkstošo summu;
• samēro kopējo kredīta atmaksas summu ar savu ienākumu un izdevumu līmeni. Neaizmirsti, ka ne visi ātrie kredīti internetā tiek piedāvāti ar 100% atlaidi komisijas maksai, tāpēc pievērs uzmanību arī procentu likmei. Kopējo atmaksas summu uzrāda kredīta kalkulators aizdevēja mājaslapā;
• neatliec kredīta maksājumu uz vēlāku laiku. Norēķinies ar kreditoru uzreiz pēc algas, stipendijas vai pensijas saņemšanas un atbrīvojies no parādsaistībām pēc iespējas ātrāk.

Ja neparedzētu apstākļu dēļ veikt kredīta maksājumu nav iespējams, netērē laiku un sazinies ar aizdevēju. Informē kreditoru par savu situāciju un uzzini, kādi ir iespējamie rīcības varianti. Atceries, ka sadarbībai starp kredīta ņēmēju un devēju ir vitāla nozīme, tāpēc droši konsultējies ar aizdevēju un esi atklāts.

Savā starpā ātrie kredīti ir līdzīgi, taču katram aizdevumam ir savas īpatnības, ko ne vienmēr var pamanīt uzreiz. Lai labāk orientētos kredītu piedāvājumā, izmanto kredītu salīdzināšanas platformu!

Netcredit.lv – visi ātrie kredīti internetā vienuviet
Platforma Netcredit.lv ir radīta ar mērķi palīdzēt potenciāliem aizņēmējiem atlasīt sev piemērotākos aizdevumus un aizdevējus. Netcredit.lv ir apkopoti gan ātrie kredīti, gan patēriņa kredīti un citi aizdevumu veidi privātpersonām. Piedāvājumus iespējams atlasīt pēc:
• pieejamās kredīta summas un atmaksas termiņa;
• klientu vecuma ierobežojumiem;
• prasībām kredītvēsturei;
• īpašajiem piedāvājumiem jaunajiem klientiem u.c.

Ar Netcredit.lv Tu varēsi salīdzināt kredītus, iepazīties ar jauniem aizdevējiem un veikt zinošāku izvēli. Jo vairāk informācijas, jo vieglāk izvēlēties, tāpēc ienāc Netcredit.lv un noskaidro, kāds ātrais kredīts ir vispiemērotākais Tavai situācijai!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)