Banner 980x90

Atliek lietas izskatīšanu pret motociklistu, kurš Cēsīs bēga no policijas

Valmiera, 15.aug., LETA. Uz 19.oktobra plkst.11 pārcelta lietas izskatīšana motociklistam, kurš cauri skeitparkam un bērnu spēļu laukumam Cēsīs mucis no policijas, aģentūra LETA uzzināja Cēsu rajona tiesā.

Lieta atlikta, jo nepieciešams iesniegt papildus pierādījumus.

Līdz šim lietas izskatīšana jau reizi pārcelta.

Aģentūra LETA jau vēstīja par video interneta vietnē "Facebook", kurā bija redzams, kā policija cauri skeitparkam un bērnu laukumam dzenas pakaļ kādam motociklistam. Bēgšanas gaitā motociklists vairākas reizes nopietni apdraudējis ne tikai sevi, bet arī apkārtējos cilvēkus. Sociālajos tīklos asi tika kritizēta arī policistu rīcība, turpinot pakaļdzīšanos vietā, kur bieži spēlējas bērni.

Jaunieti sauks pie atbildības par bēgšanu no policijas.

Par satiksmes noteikuma pārkāpšanu motociklistu jau saukusi pie atbildības Cēsu policija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)