Banner 980x90

Aptauja: 68% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju labprātāk izvēlas preces un pakalpojumus ar "QUDAL" zīmogu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pārsteidzoši liels aptaujāto Latvijas iedzīvotāju īpatsvars - 68.2% - pauduši, ka viņi drīzāk iegādātos preci vai izvēlētos pakalpojumu ar prestižo "QUDAL" – QUality meDAL zīmogu, kas apliecina visaugstāko kvalitāti.

Šāds ir jaunākā "QUDAL" – QUality meDAL 2016/2017 tirgus pētījuma rezultāts, ko 2016.gada februārī veica starptautiskā organizācija ICERTIAS – International Certification Association GmbH (Cīrihe, Šveice) un kurā piedalījās 1 200 Latvijas iedzīvotāji. Neparasti augstais Latvijas respondentu īpatsvars, kuri dod priekšroku precēm un pakalpojumiem ar "QUDAL" – QUality meDAL apbalvojumu, liecina par šī sertifikāta popularitāti Latvijas tirgū.

"QUDAL" – QUality meDAL apbalvojums tiek piešķirts tikai neatkarīgos tirgus pētījumos pašu patērētāju izvēlētiem uzņēmumiem, precēm un pakalpojumiem, kas, pamatojoties uz viņu personisko pieredzi vai viņiem tuvu cilvēku pieredzi, atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem.

2016.gada februārī Latvijā veiktā "QUDAL" – QUality meDAL 2016/2017 pētījuma ietvaros respondenti visbiežāk minējuši šādas prečzīmes: "Zewa" (tualetes papīru kategorijā), "Ariel" (mazgāšanas pulveru kategorijā), "Blend a Med" (zobu pastu kategorijā), "Tele2" (mobilo operatoru kategorijā), "Lattelecom" (interneta provideru kategorijā), "Dormeo" (matraču kategorijā), "Baltais" (sviesta kategorijā), "Spilva" (konservētu dārzeņu kategorijā, kečupa kategorijā un majonēzes kategorijā), "Rapšu oil" (augu eļļu kategorijā), "Dobeles Dzirnavnieks" (miltu kategorijā un graudu pārslu kategorijā), "Lido" (pastēšu kategorijā), "Aldaris" (alus kategorijā), "Valdo" (rīsu kategorijā), "Vivacolor" (interjera sienasu krāsu kategorijā) un citas.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)