Banner 980x90

Amatas novadā sievietei uzbrūk svešs vīrietis un pēc notikušā aizbēg

Rīga, 27.febr., LETA. Vakar Amatas novadā kādai sievietei mājās uzbrucis svešs vīrietis, kurš pēc notikušā aizbēdzis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Pateicoties iedzīvotāju sniegtajai informācijai, policijai dienas laikā izdevās aizturēt vīrieti Ērgļu novadā.

Situācija radusies sievietei atverot dzīvokļa durvis kādam vīrietim, kurš centies noskaidrot informāciju par kādu īpašumu. Cietusī neesot zinājusi vīrietim vēlamo informāciju, taču pēc brīža vīrietis atgrūdis dzīvokļa durvis un uzklupis sievietei, izsakot draudus.

Sabīstoties no kādas skaņas dzīvoklī, vīrietis aizbēdzis, taču cietušajai sievietei izdevies piefiksēt transportlīdzekli, kurā vainīgais iekāpis, un šo informāciju nodot policijai, stāstīja Mote.

Policija norādīto automašīnu izsludināja meklēšanā. Pēc kāda laika policija saņēma informāciju no iedzīvotājiem, kuri ziņoja par kādu automašīnas vadītāju, kurš Ērgļu novadā, iespējams, atrodas alkohola reibumā. Iepriekš automašīna ieslīdējusi grāvī, ko iedzīvotāji palīdzējuši izvilkt, taču, uzskatot, ka šoferis iespējams atrodas alkohola reibumā, aizlieguši turpināt ceļu un izsaukuši policiju.

Ierodoties policijai, konstatēts, ka automašīnas vadītājs ir 0,81 promiļu reibumā.

Aizturētais vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem.

Par notikušo sākts kriminālprocess par personas mājokļa neaizskaramības pārkāpšanu lietojot vardarbību.

Notikušajā turpinās lietas izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)