Banner 980x90

Amatas novada pašvaldības priekšsēdētājas atalgojums pieaudzis teju par pusi

Valmiera, 20.apr., LETA. Amatas novada pašvaldības priekšsēdētāja Elita Eglīte (LZS) pērn par darbu pašvaldībā nopelnījusi 31 350 eiro, kas ir pieaugums par 42,29%, salīdzinot ar 2016.gadā nopelnīto, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

No AS "CATA" par padomes priekšsēdētājas darbu Eglīte nopelnījusi 8400 eiro, no pašas zemnieku saimniecības "Aparnieki-2" – kopsummā 1000 eiro, bet no Vidzemes Augstskolas, kur viņa ir lektore, 57 eiro. Eglīte arī saņēmusi 2384 eiro no SIA "Magam".

Pēdējā gada laikā Eglīte tikusi pie 2017. gada "Opel Mokka X". Viņai pieder arī nekustamais īpašums Amatas pagastā.

Vidzemes plānošanas reģionā Eglīte ir Attīstības padomes locekle. Vēl viņa ir arī valdes locekle biedrībā "Amatas novada attīstības fonds", padomes locekle Cēsu rajona lauku partnerībā un Revīzijas komisijas priekšsēdētāja Latvijas Pašvaldību savienībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)