Banner 980x90

Amatas novadā nepilngadīgais reibumā nozog automašīnu

Rīga, 22.marts, LETA. Ceturtdienas vakarā kāds nepilngadīgais Amatas novadā, būdams alkohola reibumā, nozadzis automašīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Plkts.18.55 Amatas novada Drabešu pagastā no mājas pagalma, brīvi piekļūstot, nozagta automašīna "Renault Laguna". Jau plkst.19.21 transportlīdzeklis apturēts Cēsīs, Uzvaras bulvārī.

Pie automašīnas stūres bija sēdies kāds nepilngadīgais, kurš transportlīdzekli vadījis, būdams alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Jaunietim konstatēts 1,87 promiļu reibums.

Vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)