Banner 980x90

Amatas novadā degusi katlu mājas piebūve un skaidas

Rīga, 6.sept., LETA. Vakar Amatas novadā degusi katlu mājas piebūve un skaidas, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.17.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Amatas novada Drabešu pagastu, kur dega vienstāva katlu mājas piebūve 80 kvadrātmetru platībā, turklāt piebūvē atradās aptuveni 90 kubikmetri skaidu.

Pēc pusotras stundas uguns izplatīšanos izdevās ierobežot, un īsi pirms pusnakts šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 56 izsaukumus: 22 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 - uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi. Cilvēki ugunsgrēkos necieta.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, sausā zāle, koks, saimniecības ēkas un nepasaimniekotas ēkas griestu pārsegumi, puķu pods uz balkona, piebūves jumts, labības rugāji, meža zemsedze, kravas automašīnas riepas un saldēšanas iekārta, sadzīves mantas, piededzis ēdiens, zaru kaudze un lapene.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)