Banner 980x90

Aicina palīdzēt Cēsu 1.pamatskolai iegūt jaunu skaņu tehniku

Šis ir tas īstais brīdis, kad visiem Cēsu novada iedzīvotājiem ir iespēja paveikt patiesi labu darbu un palīdzēt Cēsu 1.pamatskolas skolēniem un audzinātājiem piepildīt viņu sapni - nodrošināt iespēju iegādāties tik ļoti nepieciešamo jauno skaņas tehniku, kas visā Cēsu pamatskolā ienesīs jaunas, daudz skaļākas un izteiksmīgākas mūzikas skaņas.

Tas neprasa arī daudz, Jums tikai ir bezmaksas jānobalso kādā no LabieDarbi.lv balsošanas platformām:
* LabieDarbi.lv: http://www.labiedarbi.lv/lv/projekts/skaniga-skana-skanigai-skolai,
* Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/,
* Inbox.lv: http://labiedarbi.inbox.lv/

Jau agrā bērnībā mūzika ir mūsu ikdienas sastāvdaļa, mēs cenšamies dziedāt, spēlēt, kādu instrumentu vai rīkot kādus muzikālus pasākumus un uzvedumus saviem draugiem un kaimiņiem, taču, uzsākot skolas gaitas, mums tiek dota lieliska iespēja pievērsties mūzikai daudz vairāk un padziļinātāk.

Arī Cēsu 1.pamatskolā mūzika nav sveša, tieši pretēji, skolēni to ir iemīļojuši, tā kā viņiem ir iespēja apgūt instrumentu spēli un darboties dažādos mūzikas kolektīvos un skolas rīkotajos pasākumos.

Laikam ejot, skolā esošā mūzikas tehnika ir novecojusi, tādējādi nespējot vairs piepildīt skolas uzvedumus un pasākumus ar tik skanīgām mūzikas skaņām.

Cēsu 1.pamatskola negrasās padoties un ir saņēmusi drosmi pieteikt savu projektu konkursam LabieDarbi.lv, kas uzvaras gadījumā nodrošinās iespēju skolai iegādāties pavisam jaunu skaņas tehniku. Taču, lai tiktu pie kārotās uzvaras, ir nepieciešama arī visu novadnieku un apkārtējo cilvēku palīdzība, proti, viņu balsis, jo tieši balsojuma rezultāti noteiks uzvarētāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)